Even Voorstellen

Van jongs af aan was Mark al een ‘uitvinder’. Of het nou ging om een skelter waar iets niet achter paste of een fiets die aangepast moest worden, niks was onmogelijk. 

Toen hij moest beginnen aan het middelbaar onderwijs werd de keus gemaakt voor de havo, na dit 2 jaar te hebben gedaan vond hij dit toch veel te theoretisch en besloot dat vmbo ook wel genoeg was. Hierna begon het metaalhoofdstuk; Mark begon met de opleiding mbo constructie/bankwerker.

Hij behaalde talloze diploma’s waaronder bijvoorbeeld bankwerken en lassen.
Het laatste jaar van de opleiding mbo niveau 3 rondde hij af tijdens het werken en leren bij een constructiebedrijf. Hier kon hij direct in dienst treden en werd net geen 10 jaar vol gemaakt.
Tijdens deze jaren is er nog volop doorontwikkeld en werden oa. opleidingen afgerond als calculatie/werkvoorbereider, en lasspecialist (IWS).  

Tijd voor iets nieuws
In januari 2018 besloot hij om iets anders te gaan zoeken.
Na al jaren klant te zijn geweest kon hij in dienst treden bij Minco, groothandel in hout en bouwmaterialen. Hier word een allround functie ingevuld, waaronder klanten adviseren, offertes maken, materialen inkopen en meedenken over innovatie. 

De start van De Staalbaas
Het volledig achter zich laten van de metaalsector was voor Mark geen optie. Er werd thuis nog regelmatig wat ontworpen en vervaardigd. Omdat er steeds meer vraag kwam voor meubels en klein staalwerk werd er in 2019 besloten hier toch maar wat mee te gaan doen en zo ontstond “De Staalbaas”. 

 

Heeft u vragen, of een idee waar u nog niet helemaal uit komt,
neem dan gerust contact op Met Mark, hij denkt graag met u mee!